Les fotos de la Sala

25 de maig de 2022

Va tenir lloc a la Sala dels Defensors de Girona, l'acte de presentació del llibre " LAS ACCIONES NO TODAS CONTADAS DE LAS UNIDADES DE OPERACIONES ESPECIALES ESPAÑOLAS", a càrrec del Sr. Jaime Íñiguez Andrade. 

29 d'octubre de 2019

Dia de Sant Narcís, patró i defensor de la nostra ciutat, tingué lloc l'entrega per part del Sr. Francesc Palomera i Auquer (Promotor privat dels Homenatges i pater del Himne Els Setges de Girona) al mossèn Joan Baburés i Noguer, capellà i custodi de la Basílica de Sant Feliu de Girona i dels monuments funeraris d'Álvarez de Castro i de les heroïnes de sta. Bàrbara, la partitura-particel·la musical en enquadernació especial dels Setges de Girona i altres reportatges. L'entrega es va fer abans de l'Ofici religiós de Sant Narcís.

31 de gener de 2022

Ens va visitar a la Sala dels Defensors de Girona, el cònsol general de França a Catalunya, Aragó i les Balears monsieur Olivier Ramadour, l'assessora del Consolat General madame Florence Cortale i el Cònsol honorari de França a Girona, Sr. Francisco Javier Pujol de Salas..

17de maig de 2019

Dins el marc de Temps de Flors de Girona i com ja és habitual a la nostra Sala, concert a càrrec del quartet de la "GIORQUESTRA"